Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" uzvarā regulārā čempionāta spēlē pret Mitišču "Atlant" ļoti palīdzēja ceturtais uzbrucēju trijnieks – Kaspars Saulietis, Juris Upītis un Gunārs Skvorcovs, atzina komandas treneris Ģirts Ankipāns.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" otrdien savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) uzvarēja Mitišču "Atlant" un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

"Mājas spēlei pret "Atlant" mēs piegājām ar pareizo attieksmi. Līdzvērtīgi nospēlēja visas četras maiņas, bet īpaši jāuzsaka ceturtais uzbrucēju trijnieks. Viņi spēlēja ar galvu un darīja to agresīvi. Veiksme beidzot pagriezās uz mūsu pusi," Rīgas "Dinamo" preses dienestam sacīja Ankipāns.

Tāpat Ankipāns stāstīja, ka aizvadītajā četru izbraukuma spēļu sērijā vienība nospēlēja ļoti pieņemami, izcīnot piecus no iespējamajiem 12 punktiem.

"Izbraukumā aizvadījām labas spēles. Atvadām gandrīz pusi no iespējamajiem punktiem, kas ir diezgan pieņemami. Varējām nospēlēt vēl labāk, tomēr galvenais, ka mums nav sūdzību par spēlētāju centību. Pēdējā mačā pret "Jugra" izskatījāmies labi pirmajā spēles daļā. Psiholoģiski ir grūti, kad spēlē labāk par pretinieku, bet tas neatspoguļojas uz tablo," turpināja Ankipāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!