Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Rihards Bukarts savā debijā KHL bija uztraucies mača sākumā, taču pamazām nomierinājās un pēc tam varēja spēlēt brīvi, atzina hokejists.

Jau ziņots, ka "Dinamo" piektdien, sākot kārtējo šīs sezonas KHL izbraukumu, papildlaikā ar 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 1:0) izrāva uzvaru pret Jekaterinburgas "Avtomobilist", šo komandu uzvarot otro reizi sešu dienu laikā.

"Šodien ļoti labi aizvadījām maču. Strādājām līdz pēdējam. Nedaudz nepaveicās un neizdevās paņemt trīs punktus. Bet viss kārtībā, otro reizi viņus apspēlējām," klubs citē Bukarta teikto.

"Otrajā trešdaļā, iespējams ,iznācām nedaudz atslābinājušies, tāpēc viņiem izdevās uzspiest savu spēli. Svarīgos brīžos pavilka vārtsargs. Tad savācāmies un atkal rādījām stabilu sniegumu," skaidroja hokejists.

Viņš pirmajā trešdaļā bijis nedaudz satraucies.

"Kādu laiku tomēr nebiju spēlējis. Ar katru maiņu jau nomierinājos un otrajā periodā varēju spēlēt brīvi," atklāja uzbrucējs.

Papildlaikā Bukartam bija laba iespēja mest pa vārtiem, taču ripa neatrada savu ceļu pretinieku cietoksnī.

"Ieturēju pauzi, jo gaidīju, kad vārtsargs gulsies, bet viņš līdz pēdējam turējās. Bija jāmet pa vārtiem un viņš nedaudz ripu aizķēra," secināja Bukarts.

Šīs vienības savā starpā tikās jau svētdien, kad Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzvarēja pēcspēles metienos ar 3:2.

Šīs izbraukuma sērijas turpinājumā Latvijas klubs svētdien tiksies ar Magņitogorskas "Metallurg", otrdien - ar Čeļabinskas "Traktor", bet ceturtdien - ar Arta Ābola trenēto Toljati "Lada" komandu, kuru pārstāv Kristaps Sotnieks.

Rīgas komanda ar 24 punktiem 34 spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu starp 13 Rietumu konferences komandām, no priekšpēdējā vietā esošās Bratislavas "Slovan" atpalikdama astoņus punktus. Savukārt visas līgas kopvērtējumā priekšpēdējā vietā esošā Hantimansijskas "Jugra" apsteidz Latvijas vienību par trim punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!