Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc uzvaras pār Habarovskas "Amur" uzteica savu komandu par saturīgo sniegumu, kas ļāva gūt panākumu šai mačā un uzlabot komandas situāciju kopvērtējumā.

"Šī bija saturīga spēle, ieguvām trīs vērtīgus punktus un gatavojamies nākamajam mačam," rīdzinieku treneris pēcspēles preses konferencē bija kodolīgs. "Arī Delorjē sniegums vārtos bija saturīgs, lai gan šī viņam bija grūta spēle, jo pirmā šosezon. Labi, ka vārtsargu vidū mums ir konkurence, ka varam izvēlēties."

"Ja zaudē, nevari būt apmierināts, taču šīs spēles iznākumu noteica nianses, jo statistikas ziņā spēle bija līdzīga," saka "Amur" galvenais treneris Juha Rautakorpi. "Tālais ceļš šoreiz mūsu sniegumu maz iespaidoja, jo esam izbraukuma sākumā. Grūtāk būs atpakaļceļā."

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" šai spēlē uzvarēja ar 3:1, un savu pirmo pilno spēli Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) aizvadīja kanādiešu vārtsargs Džefs Delorjē. Pēc šīs uzvaras "Dinamo" pameta pēdējo vietu KHL Rietumu konferences kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!