Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc uzvaras pār Minskas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka mājiniekiem šai mačā uzsmaidījusi veiksme un īpaši uzteica ceturto spēlētāju maiņu, kas "pamodinājusi" komandu.

Kā zināms, pēc piecu zaudējumu sērijas Rīgas "Dinamo" pirmajā no astoņām gaidāmajām spēlēm savā laukumā ar 4:1 uzvarēja Minskas "Dinamo".

"veiksme ir jānopelna, bet mēs vēl nebijām sākuši to pelnīt, kad viņa mums jau uzsmaidīja, jo vārtus varējām zaudēt pirmajā minūtē," pēcspēles preses konferencē atzina Ābols. "Guvām vārtus vairākumā, zaudējām vairākumā, līdz otrajā periodā komandu pamodināja ceturtā maiņa ar Bičevski, Skvorcovu, Saulieti un Genoveju, kurš guva vārtus. Tad sekoja vārti vēl vairākumā. Priecāties vēl pāragri, bet pasmaidīt varam."

Minskas "Dinamo" galvenais treneris Ļubomirs Pokovičs atzina, ka viņa vadītā komanda esot labi iesākusi šo maču, taču pretinieks spēlējis labāk. "Iesākām labi, pirmajā minūtē jau trāpījām pa vārtu stabiņu, bet pretinieks labi nospēlēja vairākumā, viņiem izdevās labi metieni, un es negribu aizbildināties ar traumām," saka treneris. "Grūti mums klājās pie Rīgas "Dinamo" vārtiem, jo viņi labi spēlēja arī aizsardzībā."

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs svētdien, 16.novembrī, kad tiksies ar Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!