Foto: F64

Latvijas speciālists Artis Ābols nenožēlo savu pāreju no Rīgas "Dinamo" uz citu Kontinentālās hokeja līgas klubu, Toljati "Lada", vēsta vietējie mediji.

"Muļķīgi ir nožēlot to, kas jau izdarīts," Ābolu citē aģentūra "R-Sport". "Uz nākotni skatos pozitīvi. Bija zināmas neskaidrības, bet es esmu pateicīgs "Dinamo" par to laiku, ko pavadīju Rīgā. Pāreja uz "Lada" man ir jauns izaicinājums, lai cik banāli tas neskanētu, bet tā tas ir."

Kā ziņojām, Artis Ābols vasaras sākumā pievienojās Toljati "Lada" treneru štābam, kļūstot par galvenā trenera asistentu. Viens no iemesliem, kāpēc Ābols pameta "Dinamo", bija neskaidrība par Rīgas kluba nākotni.

"Joprojām turpinās iepazīšanās process ar treneru štābu un spēlētājiem, mēs "pierīvējamies" viens pie otra," stāsta Ābols. "Lēmumus pieņemam koleģiāli, es ir Iļnurs [Gizatuļins] dodam savus priekšlikumus, bet pēdējais vārds pieder Sergejam Svetlovam."

Viena no jomām, kurā bijušais Rīgas "Dinamo" treneris plāno ieviest "jaunas idejas", ir spēle skaitliskajā mazākumā, kurā pagājušosezon "Lada" bija viena no sliktākajām KHL - tikai 13,1%. "Tas ir viens no punktiem, ko apspriedām ar vadību un galveno treneri, bet līdz darbam pie vairākuma mums ir vēl pāris nedēļas laika," saka latviešu treneris.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatā apstiprināts soms Kari Heikila.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!