Foto: F64

Pēc Rīgas "Dinamo" otrās spēles Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā, kurā ar 6:3 tika pārspēts Kazaņas "Ak Bars", rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols atzina, ka šodien viņu apmierināja gan mača iznākums, gan Rīgas komandas sniegums.

"Priecē ne tikai šodienas rezultāts, bet arī komandas parādītais saturīgais sniegums," pēcspēles preses konferencē pauda Ābols. "Tikām galā ar "Ak Bars" agresīvo presingu. Spēlējām disciplinēti un pieturējāmies pie spēles plāna, kas mums aizvadītajā sezonā deva negaidīti labus rezultātus pret spēcīgiem pretiniekiem. Taču līdz ko gribam turēt līdzi sāncenšiem, paliekam vaļīgāki. Šī mums bija laba mācība, bet ar spēli kopumā esmu apmierināts."

Tikmēr "Ak Bars" galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs atzina, ka viņa vadītā komanda trešdien pieļāvusi kļūdas.

"Zaudējām divus periodus - otro un trešo, turklāt pieļāvām kļūdas. Otrdien, kad ar 4:2 pārspējām Jaroslavļas "Lokomotiv", no mūsu puses bija pavisam cita spēle. Ar spēli neesmu apmierināts, bet patīk, ka trešajā trešdaļā centāmies lauzt cīņas gaitu, lai gan ielaidām vairākas ripas. Savukārt paši iemetām trīs, kas nav slikti. Vēl ir pie kā strādāt," sacīja Biļaļetdinovs.

Turnīra turpinājumā Rīgas "Dinamo" piektdien sacentīsies ar latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvēto "Lokomotiv".

Komandas veiks viena apļa turnīru, pēc kura rezultātiem sestdien tiks aizvadītas spēles par pirmo vietu un trešo vietu.

"Latvijas Dzelzceļa" kauss tā dalībniekiem tradicionāli ir pēdējā sagatavošanās pirms KHL sezonas sākuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!