Foto: F64

Kontinentālās hokeja klubs (KHL) Mitišču "Atlant", kas nonācis finansiālās grūtībās, atdevis Gagarina kausa ieguvējiem Sanktpēterburgas SKA desmit savus spēlētājus kā kompensāciju par finansiālu palīdzību sezonas izskaņā, vēsta Krievijas masu mediji.

Darījuma rezultātā SKA ieguva tiesības uz somu vārtsargu Ati Engrēnu, aizsargiem Viktoru Baldajevu, Vsevolodu Sorokinu un Jaroslavu Diblenko, kā arī uzbrucējiem Jevgeņiju Bodrovu, Jegoru Aļošinu, Igoru Levicki, Vjačeslavu Leščenko, Sergeju Šmeļovu un Ņikitu Sošņikovu.

"Atlant" finansiālas grūtības bija jau visas sezonas gaitā, tāpēc neilgi pirms gadu mijas kluba vadība nolēma pārdot vairākus spēlētājus. Tagad "Atlant" vadība spiesta atklāt, ka atdevuši tiesības SKA uz desmit hokejistiem, bet no Sanktpēterburgas kluba iegūtā finansiālā palīdzība ļāvusi "Atlant" pabeigt sezonu bez lielām problēmām.

Lai gan sezonu klubs pabeidza, pagaidām nav zināms, kas notiks tālāk ar "Atlant". Kā informē "Atlant" ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs, tuvākā laikā nekādi paziņojumi par kluba finansēm un nākotni nav plānoti.

Kā zināms, "Atlant" par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs. Komandai decembrī pievienojās arī latviešu hokejists Roberts Jekimovs, kurš vienības sastāvā aizvadīja tikai divas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!