Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc sāpīgā zaudējuma spēlē pret Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" netieši norādīja, ka paši "uzdāvinājuši" pretiniekiem uzvaru.

Jau ziņots, ka "Dinamo" mājas spēļu sērijas pēdējā mačā pēdējā minūtē ielaida vārtus un ar 2:3 zaudēja "Torpedo".

"Spēle bija dinamiska, interesanta, kā jau gaidījām. Mūsu komandas ir diezgan līdzīgas, labi slido, ātras. Mums gan šī bija pēdējā spēle izbraukuma sērijā, visai grūti bija. "Piekliboja" disciplīna, pelnījām nevajadzīgus noraidījumus, devām iespēju pretiniekam "izvilkt" spēli. Mēs esam jauna komanda, kas vēl tikai top, "būvējas", un šādas uzvaras kā pret Maskavas CSKA, pret Rīgas "Dinamo" dod pārliecību" teica Skudra. "Uzvaras ir svarīgas arī man kā trenerim, jo es esmu jauns, tikai sāku strādāt, un man sevi ir jāpierāda. Labākais veids, kā to izdarīt, ir tieši uzvaras!"

Pirms spēles un spēles laikā "Arēnā Rīga" bieži tika atskaņota labi zināmā dziesma ar vārdiem "Tu tikai skudru nesamin", ko ar smīnu uztvēra "Torpedo" treneris. "Dziesma "Tu tikai skudru nesamin" man ļoti patīk, uzlabojās garastāvoklis pat, kad to izdzirdēju."

"Piekrītu Pēterim - varēja redzēt, ka šī bija ceturtā spēle sērijā, viņiem izbraukumā, mums - mājās. Vāji sākām, atspēlējāmies, bet trešā perioda pēdējās piecās minūtēs laikam gribējām, lai mums iemet vārtus - visu laiku ripu "vilka atpakaļ" zonā, it kā gribētu pārbaudīt, vai "Torpedo" var iemest... Aukstasinība ir labi, bet pārspīlēt ar to nevajag. Teicu spēlēt vienkāršāk, bet ne jau "vilkt" ripu atpakaļ," bijušā cīņu biedra teikto papildināja Ābols.

Tagad rīdzinieki dosies četru izbraukuma spēļu sērijā, un "Arēnā Rīga" atgriezīsies tikai 9.oktobrī ar spēli pret Ufas "Salavat Julajev". Savukārt nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs piektdien, kad jau pulksten 11:00 pēc Latvijas laika spēlēs viesos pret Habarovskas "Amur".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!