Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta mačā Latvijas hokejists Oskars Bārtulis izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā Ukrainas vienība Doņeckas "Donbass" izbraukumā pieveica Jaroslavļas "Lokomotiv", kurā spēlē latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

"Donbass" pieveica "Lokomotiv" papildlaikā ar 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0).

Mača rezultāts tika atklāts vien otrajā periodā, kad Bārtulis izcēlās ar metienu no zilās līnijas, bet neilgi pēc tam aizsargs rezultatīvi piespēlēja "Donbass" otrajā vārtu guvumā, kad izcēlās Oļegs Piganovičs. Otrā perioda izskaņā Jaroslavļas hokejistiem izdevās vienus vārtus atgūt, taču noslēdzošajā pamatlaika trešdaļā Ukrainas kluba hokejisti atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Tomēr līdz mača izskaņai "Lokomotiv" pamanījās gūt divus vārtus un izlīdzināt rezultātu, kā rezultātā abām komandām bija jāizspēlē pagarinājums.

Tomēr papildlaikā viesi no Doņeckas panāca savu, jo uzvaras vārtus guva Genādijs Razins.

Kā jau minēts, Bārtulis izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, laukumā pavadīdams 19 minūtes un 33 sekundes.

Tikmēr Miķelis Rēdlihs arī devās laukumā, lai gan iepriekš bija guvis savainojumu. Kopumā latvietis uz laukuma pavadīja astoņas minūtes un trīs sekundes, neizdarot metienus pa pretinieku vārtiem.

Rietumu konferences kopvērtējumā pēc pieciem mačiem "Donbass" ar septiņiem punktiem ieņem sesto vietu, savukārt "Lokomotiv" ir par trim punktiem mazāk, kas dod vien desmito vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!