Foto: LETA

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis ceturtdien ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Vladivostokas "Admiral" vienībai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar rezultātu 4:0 (2:0, 1:0, 1:0) savā laukumā pārspēt "Soči" vienību.

Pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva Dmitrijs Sajustovs, Vadims Krasnoslobodcevs, Vladimirs Tkačovs un Pāvels Makarenko, bet "Admiral" vārtsargs Ivans Naļimovs tika galā ar 34 pretinieku metieniem.

Spēles 52. minūtē, kad Makarenko vairākumā panāca 4:0, tieši Bārtulis iesāka noslēdzošo kombināciju. Latviešu aizsargs laukumā pavadīja kopumā 26 minūtes un 29 sekundes, izceļoties ar vienu bloķētu raidījumu un vienu spēka paņēmienu.

Arī šajā mačā "Admiral" pieteikumā bija vien pieci aizsargi.

"Admiral" uzvarēja otro maču pēc kārtas, jo trešdien ar 5:1 sagrāva arī Ufas "Salavat Julajev". Vienības kapteinis Bārtulis šosezon 26 spēlēs atzīmējies ar piecām rezultatīvām piespēlēm.

Rietumu konferences un visas līgas pārliecinoša līdere ar 79 punktiem 29 mačos ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas šosezon joprojām nav zaudējusi pamatlaikā. Savukārt attiecīgi 58 un 55 punkti ir Maskavas CSKA un Helsinku "Jokerit" kontā.

Kaspara Daugaviņa pārstāvētā un Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 44 punktiem ir piektā. Astotajā pozīcijā ar 39 punktiem atrodas Maskavas "Dinamo" vienība, kur spēlē Mārtiņš Karsums, bet konferences un visas līgas pēdējā vietā ir Rīgas "Dinamo", kas tikusi vien pie 14 punktiem 27 mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!