Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Oskars Batņa, kurš izcēlās ar gūtiem vārtiem spēlē pret Helsinku "Jokerit", pēc mača uzteica savus komandas biedrus un pauda gandarījumu par uzvaru, kas ļāvusi "atgūt pašcieņu" un pārtraukusi septiņu zaudējumu sēriju.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences trešo spēcīgāko komandu Helsinkos pārspēja ar 4:2 (0:0, 1:1, 3:1).

"Šodien ļoti labi cīnījāmies. Parādījām raksturu un atguvām pašcieņu pēc neveiksmīgajām spēlēm, beidzot pārrāvām šo zaudējumu sēriju," pēc spēles izteicās Batņa. "Izdevās izpildīt treneru norādījumus, atdevām visus spēkus, "iekodāmies" un neļāvām viņiem "elpot"."

Hokejists turklāt šai spēlē guva savus pirmos vārtus Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). "Bija izdevība jau ātrāk gūt vārtus, kad izgājām trīs pret viens, bet tad neizdevās. Mūsu maiņa šodien bija lieliska. Lai arī "gols" tāds interesants, tas tika panākts ar visas maiņas simtprocentīgu atdevi," kluba mājas lapā citēts Batņa. "Mūsu maiņā izveidojusies ļoti laba ķīmija, kas arī nes augļus. Ģēģeris, protams, liels malacis."

Svētdien rīdzinieki ar "Jokerit" spēkosies jau "Arēnā Rīga".

"Svētdien jāturpina šādi arī savu skatītāju priekšā," saka hokejists. "Domāju, treneri ar mūsu sniegumu šodien bija apmierināti. Tagad tāds jāparāda arī Rīgā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!