Foto: RIA Novosti/Scanpix

Piekto zaudējumu pēdējās sešās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs pirmdien piedzīvoja pašlaik savainotā latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dinamo", ko trenē latviešu speciālists Harijs Vītoliņš, ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) izbraukumā piekāpjoties Magņitogorskas "Metallurg" spēlētājiem.

Rezultātu jau 12. sekundē atklāja mājinieku hokejists Vojteks Voļskis, tomēr vēl pirmajā trešdaļā izlīdzinājumu panāca Vladimirs Brjukvins. Savukārt uzvaras vārtus 46. minūtē iemeta Daniss Zaripovs, kurš ir līgas līderis gūtajos uzvaras vārtos.

Tikmēr Karsums traumas dēļ nav devies laukumā jau kopš 27. novembra.

Kā zināms, Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" savā gada pēdējā spēlē pirmdien uzņems latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ko trenē pašmāju speciālisti Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns.

Rietumu konferences un visas līgas līderi ar 93 punktiem 43 spēlēs ir Maskavas CSKA, kamēr otro vietu kā labākā Bobrova divīzijas komanda ieņem Artūra Kuldas pārstāvētā Somijas vienība Helsinku "Jokerit", kas 42 spēlēs guvusi 78 punktus.

Tikmēr sestā ar 72 punktiem 43 spēlēs ir "Torpedo" vienība, bet septītie ar 70 punktiem 45 spēlēs ir Maskavas "Dinamo" spēlētāji.

Savukārt Rīgas "Dinamo" ar 53 punktiem 41 spēlē ir 12.pozīcijā, no pirmā astotnieka atpaliekot par desmit punktiem.

Austrumu konferencē līderpozīcijā ar 79 punktiem 43 spēlēs ir Novosibirskas "Sibirj", kamēr latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" ar 74 punktiem 45 mačos ir piektā, bet Toljati "Lada", kurai pie stūres ir latviešu speciālists Artis Ābols un vārtus sargā Edgars Masaļskis, ar 56 punktiem 43 spēlēs atrodas 11. pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!