Foto: F64

Trīs zaudējumu sēriju Čehijas augstākās līgas regulārā čempionāta mačos piektdien pārtrauca latviešu hokeja uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin" komanda, kas ar 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) savā laukumā pieveica "Mountfield" hokejistus.

Bukarts šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes 35 sekundes, izpildot divus metienus pa pretinieku vārtiem un bloķējot vienu pretinieku raidījumu. Dueli latvietis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas uzbrucējs šosezon "Zlin" rindās piedalījies sešās spēlēs, kuru laikā izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem. Kā zināms, šo sezonu Bukarts sāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas "Dinamo", taču oktobrī no vienības tika atbrīvots.

Tikmēr ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs cieta latviešu aizsarga Jēkaba Rēdliha pārstāvētā Karlovi Vari "Energie" komanda, kas savā laukumā ar 1:3 (1:2, 0:0, 0:1) atzina Vitkovices "Steel" pārākumu.

Rēdlihs vien savā otrajā spēlē "Energie" vienībā laukumā aizvadīja 13 minūtes un 30 sekundes, izceļoties ar vienu metienu, trim bloķētiem raidījumiem un vienu spēka paņēmienu, bet palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

Kā zināms, šo sezonu Rēdlihs sāka Homutovas "Pirati" komandā, kurā 11 spēlēs tika pie vienas rezultatīvas piespēles, un oktobra beigās līgums ar viņu tika pārtraukts. Taču pēcāk hokejists noslēdza līgumu ar "Energie" klubu, kurā jau spēlēja pagājušajā sezonā.

Čempionāta kopvērtējumā "Zlin" komanda ar 22 punktiem 21 spēlē pacēlusies uz 12.vietu, bet "Energie" ar 21 punktu 23 mačos atrodama priekšpēdējā pozīcijā starp 14 komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!