Foto: ITAR TASS/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa Rietumu konferences finālā trešdien neizšķirtu panāca Maskavas CSKA, kas sērijas ceturtajā spēlē savā laukumā atspēlējās un ar 2:1 (0:0, 0:1, 2:0) pieveica Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto čempionvienību Sanktpēterburgas SKA.

Sērijā līdz četrām uzvarām tagad rezultāts ir 2-2. Nākamā spēle 6. aprīlī notiks Sanktpēterburgā, bet pēc tam komandas 8. aprīlī spēlēs Maskavā. Ja sērijā būs nepieciešama izšķirošā, septītā cīņa, tā 10. aprīlī notiks SKA mājvietā.

Otrā perioda 14. minūtē SKA izmantoja vairākumu un aizsargs Vjačeslavs Vojnovs ar spēcīgu metienu guva pirmos vārtus mačā. CSKA izšķirošo pārsvaru ieguva pēdējās trešdaļas sākumā 137 sekunžu laikā. Neilgi pēc perioda sākuma Mets Robinsons ar plaukstas metienu izlīdzināja rezultātu, bet pēc pāris minūtēm SKA vārtu priekšā pie atvairītās ripas pirmais bija Valērijs Ničuškins, panākot 2:1.

Atlikušajā laikā SKA neizdevās atspēlēties, to panākt nelīdzēja arī vārtsarga nomaiņa un pēdējā minūtē iegūtais skaitliskais vairākums.

Atgādinām, ka KHL Austrumu konferences finālā tuvu panākumam ir Kazaņas "Ak Bars", kas ar 3-0 ir vadībā sērijā pret Čeļabinskas "Traktor". Šajā duelī nākamā spēle notiks ceturtdien, 5. aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!