Foto: EPA/LETA

Latvijas izlases uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas CSKA papildinājusies ar Nacionālās hokeja līgas (KHL) spēlētājiem Pāvelu Dacjuku un Iļju Brizgalovu, vēsta Krievijas mediji.

34 gadus vecais Dacjuks jau parakstījis līgumu ar CSKA, bet 32 gadus vecais Brizgalovs ir panācis principiālu vienošanos. Līgums ar vārtsargu tiks parakstīts tiklīdz viņš ieradīsies Maskavā.

Abi hokejisti CSKA komandā spēlēs tik ilgi, kamēr NHL būs lokauts.

Sākotnēji Krievijas mediji ziņoja, ka Dacjuks pievienosies Kazaņas "Ak Bars" komandai, kurā spēlē latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš, taču kluba vadība paziņoja, ka uz lokauta laiku neparakstīs līgumus ar NHL spēlētājiem

Aizvadītajā sezonā Dacjuks spēlēja Detroitas "Red Wings" komandā, kuras sastāvā 70 NHL regulārā čempionāta spēlēs guva 19 vārtus un izdarīja 48 rezultatīvas piespēles. Piecās Stenlija kausa izcīņas spēlēs viņa kontā vārti un divas piespēles.

Savukārt Brizgalovs pārstāvēja Filadelfijas "Flyers" vienību, 59 spēlēs izcīnot 33 uzvaras, ielaižot 2,48 vārtus un atvairot 90,9 procentus pretinieku metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!