Pašlaik savainotā Latvijas uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars" komanda ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) izbraukumā pieveica Maskavas CSKA vienību.

CSKA komanda, ko trenē bijušais Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers, pašlaik ir Latvijas vienības sīvākā konkurente cīņā par septīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Aizvadītajā mačā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Oļegs Petrovs, Konstantīna Korņejevs un Iļja Ņikuļins. Savukārt CSKA rindās ar precīziem metieniem izcēlās Aleksejs Badjuks un Deniss Paršins.

Kā ziņots, Dārziņš oktobra vidū sarāva kreisā atslēgas kaula un pleca paugura locītavas saites. Laukumā viņš cer atgriezties februāra vidū.

LETA jau vēstīja, ka Rīgas "Dinamo" komanda ceturtdien, noslēdzot izbraukuma sēriju, ar 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) izbraukumā pieveica Austrumu konferences līdervienību Čeļabinskas "Traktor".

Rietumu konferences kopvērtējumā pēc ceturtdienas spēlēm Rīgas "Dinamo" ar 60 punktiem 42 spēlēs izvirzījās septītajā vietā, bet CSKA komanda, kas aizvadījusi par spēli vairāk, atpaliek vienu punktu. Cīņa par septīto vietu ir svarīga, jo to ieņēmusī komanda Gagarina kausa pirmajā kārtā izvairīsies no tikšanās ar spēcīgo Sanktpēterburgas SKA komandu, kas, visticamāk, triumfēs Rietumu konferencē.

Tikmēr no konferences sestajā vietā esošās Čerepovecas "Severstaļ" komandas Rīgas "Dinamo" pašlaik joprojām atpaliek par astoņiem punktiem, bet devītajā pozīcijā esošo Maskavas "Spartak" CSKA apsteidz par 14 punktiem.

Savukārt "Ak Bars" pašlaik ar 73 punktiem 42 spēlēs ieņem ceturto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!