Foto: Itar-Tass/Scanpix
Rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien iekrāja latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš, kura pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars" komanda ar 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) savā laukumā uzvarēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" vienību.

Dārziņš rezultatīvi asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, kad otrās trešdaļas 19.minūtē palīdzēja Dmitrijam Kazionovam panākt neizšķirtu 1:1.

Uzvaras vārtus "Ak Bars" labā trešajā trešdaļā guva Deniss Zaripovs, bet viesu komandas rindās pirmajā trešdaļā izcēlās Deniss Abduļins.

Vēl šajā mačā Dārziņš statistikas rādītājos atzīmējās ar četrām soda minūtēm, bet uz laukuma latvietis pavadīja desmit minūtes un trīs sekundes, kas bija mazākais spēles laiks komandā. Pretinieku vārtu virzienā Dārziņš raidīja vienu metienu.

Ar rezultativitātes punktiem Dārziņš izcēlies jau trešajā KHL spēlē pēc kārtas.

KHL kopvērtējumā pirmo divu sezonu čempionvienība "Ak Bars" ar deviņiem punktiem četrās spēlēs pašlaik ir pirmajā pozīcijā Austrumu konferencē, bet "Avtomobilist" ar trim punktiem trijās spēlēs atrodas šīs konferences desmitajā vietā.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Dārziņš Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sastāvā regulārajā čempionātā un Gagarina kausā kopā aizvadītajās 56 spēlēs guva 26 vārtus un izpildīja 28 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!