Uzvaru nesošos vārtus kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pirmdien guva latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš, bet viņa pārstāvētā Krievijas komanda Kazaņas "Ak Bars" ar 2:0 (2:0, 0:0, 0:0) izbraukumā pārspēja cita latvieša Mārtiņa Cipuļa pārstāvēto Prāgas "Lev" vienību no Čehijas.

Dārziņš šo spēli aizvadīja savas komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā un guva pirmos vārtus mačā, kas vēlāk izrādījās arī uzvaru nesošie.

Kopumā latvietis uz laukuma pavadīja 15 minūtes un 52 sekundes, kuru četras reizes apdraudēja pretinieku vārtus.

Tikmēr divus mačus "Lev" komandā aizvadījušais Cipulis nebija pieteikts trešajai "Lev" vienības spēlei pēc kārtas.

Abus vārtus Kazaņas kluba labā guva viesspēlētāji - vispirms precīzs bija Dārziņš, bet pēc minūtes "Lev" vienības vārtsargu Jakubu Štepaneku pārspēja arī soms Janne Pesonens.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Ak Bars" ar 75 punktiem 37 mačos ieņem pirmo vietu, bet "Lev" ar 51 izcīnītu punktu 36 spēlēs ir septītie rietumos.

Abām vienībām vēl šajā gadā atlicis aizvadīt pa divām spēlēm.

"Lev" klubam izbraukumā jātiekas ar Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA vienībām, bet Kazaņas komandai atlikuši divi mači izbraukumā un savā laukumā pret otru Tatarstānas klubu Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!