Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāji pagājušajā sezonā pēc dalības Špenglera kausa izcīņā sūdzējušies, ka grūti atsākt sezonu, atceras Kazaņas "Ak Bars" latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Kā ziņots, Dārziņš sestdien atzīmējās ar diviem gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet "Ak Bars" komanda ar 9:3 sagrāva Ufas "Salavat Julajev" vienību, kas pagājušā gada izskaņā Šveicē piedalījās tradicionālajā Špenglera kausā.

"Mūs brīdināja, ka "Salavat Julajev" labi spēlē pirmajā trešdaļā, tāpēc uz maču izgājām labi noskaņojušies. Pārliecinoši sākām spēli un novedām to līdz galam," pēc spēles pastāstīja latvietis.

""Salavat Julajev" ir ļoti laba komanda. Viņiem ir smagi pēc Špenglera kausa. Pagājušajā sezonā tur spēlēja Rīgas "Dinamo" un pēc tam puiši teica, ka janvāra sākumā bijis smagi," atcerējās Dārziņš. "Tomēr mēs nedrīkstējām skatīties uz pretinieku stāvokli, bet vajadzēja spēlēt savu spēli. Šodien tas izdevās."

Tāpat Dārziņš izteica prieku, ka komandai beidzot izdevusies spēle vairākumā, kas sagādāja problēmas sezonas sākumā.

Kā ziņots, šosezon aizvadītajās 23 KHL spēlēs latvietis izcēlies ar četriem precīziem metieniem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Iepriekš šosezon Dārziņš tikai vienā spēlē bija guvis divus rezultativitātes punktus, bet trīs punktus KHL viņš līdz šim pēdējo reizi guva 2011.gada Gagarina kausa laikā, kad vēl pārstāvēja Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!