Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa pirmās kārtas piektajā spēlē atzina, ka par tiesāšanu nesūdzas un tic, ka rīdzinieki sēriju noslēgs jau Rīgā.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" otrdien izbraukumā ar 1:3 zaudēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajam Maskavas "Dinamo", taču saglabāja vadību sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2. Sērijas nākamā spēle 3.martā notiks "Arēnā Rīga".

"Mēs labi iesākām trešo periodu. Varbūt pat spēlējām labāk nekā pirmajā periodā, taču pretinieki guva vārtus un uz pacēluma viļņa burtiski lidoja uz priekšu. Viņiem arī labi palīdzēja līdzjutēji. Rīgā tā priekšrocība būs mums. Centīsimies pabeigt sēriju Rīgā," daudz neskuma pēc neveiksmes Dārziņš.

Dārziņš atzina, ka uzvarai būtu pieticis arī ar vieniem gūtajiem vārtiem. "Mūsu uzdevums ir gūt par vieniem vārtiem vairāk nekā pretinieks. Šoreiz tas gan neizdevās, taču nekāda traģēdija nav notikusi. Komanda ir uz pareizā ceļa. Turpināsim spēlēt tādā pašā stilā. Domāju, ka Rīgā ar līdzjutēju palīdzību mēs nospēlēsim labāk.".

Atbildot uz jautājumu par daudzajiem noraidījumiem spēles pirmajā periodā, Dārziņš teica, ka par to daudz nesūdzas. "Mēs neraudāsim par sliktu tiesāšanu. To lai dara pretinieki."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!