Foto: AFP/Scanpix

Jācīnās katrā spēlē, neatkarīgi no tā, vai tiek aizvadīts pārbaudes mačs vai regulārā čempionāta spēle, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čeļabinskas "Traktor" mājaslapā citēts komandas uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Šobrīd "Traktor" piedalās Magņitogorskā notiekošajā Ivana Romazana piemiņas turnīrā, kur otrajā spēlē ar rezultātu 2:3 nācās atzīt cita KHL kluba Astanas "Baris" pārākumu.

"Neizpildījām spēles plānu, kas noveda pie zaudējuma," pēc mača teica Dārziņš. "Protams, bija lietas, kas iepriecināja, taču pieļāvām arī daudz kļūdu. Iespējams, vainojams arī nogurums, taču tas nevar kalpot par attaisnojumu. Ir nepieciešams pēc šī zaudējuma izdarīt secinājumus un nākamajā mačā laukumā doties ar pareizo attieksmi."

Jau vēstīts, ka pirmajā mačā, kurā Čeļabinskas vienība ar 5:2 pieveica latvieša Gunta Galviņa pārstāvēto Hantimansijskas "Jugra" komandu, Dārziņš izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

"Vienmēr gribas uzvarēt, arī starpsezonā. Tomēr zaudējums pārbaudes spēlē netiek tik ļoti pārdzīvots kā čempionātā. Par to netiek doti punkti, nepieciešams tikai izdarīt pareizos secinājumus. No vienas puses, zaudējums pārbaudes mačā nav nekas traks, taču no otras - jācīnās katrā spēlē," pauda Dārziņš.

Pārbaudes turnīra trešajā mačā "Traktor" komandai būs jātiekas ar laukuma saimniekiem "Metallurg". Dārziņš atklāja, ka pretinieks būs ļoti nopietns. "Domāju, sanāks daudz atbalstītāju. Ar šo spēli turpināsim gatavoties jaunajai sezonai. Ja izlabosim pāris kļūdas, ar mums viss būs kārtībā. Sezonai esam gatavi."

Dārziņš pagājušās sezonas Gagarina kausa finālisti "Traktor" pārstāv kopš jūnija, kad tika aizmainīts no Kazaņas vienības "Ak Bars".

Jaunā KHL sezona sāksies 4.septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!