Foto: F64

Latvijas izlases un Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš ceturtdien atgriezās laukumā Gagarina kausa izcīņas pusfināla ceturtajā spēlē pret Čeļabinskas "Traktor" un guva vārtus, atzina, ka pagarinājumā viņiem paveicās ar uzvaras vārtu guvumu, raksta krievu prese.

"Vārti pagarinājumā - tas ir labs apbalvojums mums par to, ka līdz pēdējam sekojām savam spēles plānam un nesākām spēlēt citu hokeju," intervijā aģentūrais "RIA Novosti" atzīst Dārziņš. "Tāpēc negribas gluži visu norakstīt uz veiksmi. Sportā bez tās, protams, nevar, taču tā ir jānopelna."

Kā ziņots, Kazaņas "Ak Bars" Gagarina kausa izcīņas pusfināla ceturtajā spēlē ar 6:5 pagarinājumā pieveica Čeļabinskas "Traktor", un sērijā izvirzījās vadībā ar 3-1. Turklāt tieši Dārziņš guva piektos vārtus savas komandas labā, panākot izlīdzinājumu šai mačā, kas ļāva spēli turpināt pagarinājumā, kurā uzvaru guva Kazaņas komanda.

"Jau otrajā periodā lauzām spēles gaitu, taču čeļabinskieši lieliski nospēlēja skaitliskajā vairākumā, un mums atkal vajadzēja dzīties viņiem pakaļ," saka latviešu uzbrucējs. "Visi mūsu puiši spēlēja ar pilnu atdevi, visi malači. Mēs guvām komandas uzvaru."

Kā zināms, Lauris Dārziņš pirmās trīs Gagarina kausa izcīņas izlaida un šis treneru lēmums netika skaidrots. "Es varu tikai minēt, kāpēc pēc tik ilga laika atkal tiku sastāvā," saka Lauris. "Domāju, pēc trešās spēles treneri nolēma, ka ir kaut kas jāmaina."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!