Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājiem šīs sezonas sākumā pagaidām neveicas ar pēcspēles metienu realizēšanu, un šajā jautājumā kaut kas ir jāmaina, sacīja uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" komanda trešdien pēcspēles metienos zaudēja Čeļabinskas "Traktor". "Bullīšu" sērijā bija vajadzīgi 20 metieni, lai noskaidrotu uzvarētāju. Dārziņš "Dinamo" labā izdarīja trīs metienus, nerealizējot nevienu.

"Vārtsargs vienkārši nospēlēja labāk un meistarīgāk nekā es. Apsveicu "Traktor" vārtsargu ar šo uzvaru. Ja treneris man uzticas, tad cenšos realizēt "bullīti". Protams, ka ne vienmēr izdodas trāpīt, bet domāju, ka karjeras laikā esmu realizējis vairāk nekā 50 procentus pēcspēles metienu," portālā "sportbox.ru" citēts Dārziņš. "Šajā sezonā mums neveicas ar "bullīšiem". Iespējams, to vajag atstrādāt treniņos, iespējams, to nevajag darīt. Katrā gadījumā kaut kas ir jāmaina."

Dārziņš arī stāstīja, ka viņam patika spēlēt pret savu iepriekšējo komandu – "Traktor", jo viņš atceras tikai labo un pozitīvo. "Šie trīs mēneši, kurus pavadīju šajā komandā bija vieni no labākajiem manā karjerā, tikai žēl, ka man traucēja traumas," sacīja latvietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!