Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" Baškortostānas Republikas kausa turnīra mačā pret Mitišču "Atlant" ar katru minūti uzlaboja savu sniegumu, pēc cīņas sacīja uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" Baškortostānas Republikas kausa izcīņas otrajā mačā ar rezultātu 2:3 (1:2, 0:0, 1:1) piekāpās Mitišču "Atlant" komandai.

"Ņemot vērā, ka vakar bija vakara spēle, šodien bija nedaudz grūti. Līdz galam nespējām atpūsties. Spēle bija saraustīta, bet beigās jau savu sniegumu uzlabojām, bet diemžēl pietrūka laiks, lai izglābtos. Pārbaudes spēlēs ir jāmācās izraut gandrīz zaudētas spēles, šoreiz neizdevās, bet pie tā strādāsim," Dārziņs citēts "Dinamo" mājaslapā.

"Nav, ko slēpt. Nebija tā, ka izgājām un centāmies izspēlēt uz dullo. Šodien, salīdzinot ar vakardienu, bija samainīti virknējumi, tāpēc pirms spēles runājām, ka darbosimies vienādos sastāvos, kā vairākumā un viena, no mūsu runātajām lietām, veiksmīgi izdevās," turpināja uzbrucējs.

Aizvadītajā mačā tiesneši bieži deva noraidījumus, un Dārziņš pauda cerību, ka KHL regulārajā čempionātā ļaus spēlētājiem laukumā spēlēt.

"Spēle noteikti nebija rupja. Domāju, tiesnešiem ir dots uzdevums pāraudzināt visus spēlētājus. Es ceru, ka tad, kad sezona sāksies, nebūs tik daudz noraidījumu. Domāju, ka tas ir signāls no tiesnešiem, lai spēlētāji vairāk strādā ar kājām un netur pretinieku tik daudz ar nūju," sacīja Dārziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!