Foto: LETA

Latviešu hokeja uzbrucējs Lauris Dārziņš uzskata, ka viņa pārstāvētā Čeļabinskas "Traktor" komanda, gatavojoties jaunajai sezonai, ir uz pareizā ceļa, un septembrī tā būs pilnībā gatava Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātam.

"Man šķiet, ka kopumā ar mums viss ir kārtībā. Mums vēl ir, uz ko tiekties, tāpēc domāju, ka sezonai vēl neesam gatavi par 100 procentiem," kluba mājaslapā citēts Dārziņš. "Jebkurā gadījumā mēs esam uz pareizā ceļa, un līdz sezonas sākumam viss būs kārtībā."

"Iepriekš mēs aizvadījām labu treniņnometni Šveicē, kur spēlētājiem bija lielas slodzes. Tur aizvadījām divas pārbaudes spēles, kurās zaudējām. Treneris mums nosauca lietas, kuras vajag uzlabot. Mēs ar puišiem izdarījām pareizos secinājumus, un mūsu spēle kļuva arvien labāka un labāka," turpināja Dārziņš.

Piektdien Dārziņš Čeļabinksas Gubernatora kausa izcīņas spēlē pret Omskas "Avangard" izcēlās ar vārtu guvumu, tomēr viņa komanda zaudēja ar 4:5. Vēl "Traktor" komandai pirms jaunās sezonas būs pārbaudes turnīrs Maģņitogorskā.

KHL jaunā sezonā sāksies 4.septembrī, atklāšanas mačā tiekoties abām pagājušās sezonas finālistēm Maskavas "Dinamo" un "Traktor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!