Foto: F64

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš sestdien guva vārtus un izpildīja rezultatīvu piespēli, palīdzot Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai, kuras galvenais treneris ir Pēteris Skudra, uzvarēt arī jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas otrajā spēlē.

Aizvadītajā mačā "Torpedo" ar rezultātu 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) savā laukumā pieveica Somijas komandu Helsinku "Jokerit", kuras sastāvā pirmo maču šosezon aizvadīja Artūrs Kulda.

Tieši Daugaviņš 26. minūtē ar plaukstas metienu atklāja rezultātu, bet otrās trešdaļas izskaņā viņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Vladimiram Galuzinam gūt vārtus.

Arī ceturtdien, kad "Torpedo" ar 2:0 pieveica Rīgas "Dinamo", Daugaviņa kontā bija vārtu guvums un rezultatīva piespēle.

Kopā šajā mačā Daugaviņš nospēlēja 16 minūtes un 23 sekundes, izceļoties ar trim metieniem pa vārtiem. Latviešu uzbrucējs uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem, kuros piedalījās.

Tikmēr Kulda laukumā aizvadīja 18 minūtes un 50 sekundes, atzīmējoties ar vienu metienu pa vārtiem, divām soda minūtēm, diviem bloķētiem metieniem un diviem spēka paņēmieniem.

Joprojām nespēlējot traumētajam aizsargam Oskaram Bārtulim, savu pirmo uzvaru šosezon sestdien guva Vladivostokas "Admiral", kas ar 5:4 (3:1, 1:0, 1:3) savā laukumā pieveica Maskavas apgabala "Vitjaz" hokejistus.

Panākumu izcīnīja arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas ar 4:2 (0:1, 1:1, 3:0) savā laukumā pieveica līgas pagājušās sezonas čempioni Magņitogorskas "Metallurg", bet šī gada turnīra fināliste Maskavas CSKA ar 3:1 (1:1, 2:0, 0:0) apspēlēja Ufas "Salavat Julajev". Savukārt trešo panākumu trijās cīņās guva Omskas "Avangard", kas ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) apspēlēja Kazahstānas vienību Astanas "Baris".

Jau vēstīts, ka trešo zaudējumu trijos mačos sestdien piedzīvoja Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", ar rezultātu 3:4 (2:0, 1:2, 0:2) piekāpjoties Maskavas "Spartak" komandai.

Visas līgas līdere ar deviņiem punktiem trijos mačos ir "Avangard" komanda, bet SKA ar septiņiem punktiem atrodas Rietumu konferences līderpozīcijā. Tikmēr CSKA, "Torpedo", Zagrebas "Medveščak" un "Soči" komandas guvušas pa sešiem punktiem divās cīņās.

Rīgas "Dinamo" ir starp piecām komandām, kas šosezon cīnās bez punktiem, bet vēl divas vienības turnīrā joprojām nav iesaistījušās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!