Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien Kaspars Daugaviņš izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, tādējādi palīdzot Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienu sērijā pārspēt Čerepovecas "Severstaļ".

Daugaviņš šajā mačā vispirms ar piespēli palīdzēja Denisam Barancevam izlīdzināt rezultātu pirmajā periodā, bet četras minūtes pirms pamatlaika beigām latvietis guva vārtus un panāca izlīdzinājumu spēlē 3:3. Šajā sezonā Daugaviņš tagad guvis deviņus vārtus un izdarījis 14 rezultatīvas piespēles.

Daugaviņš šajā spēlē izdarīja trīs metienu pa vārtiem, uzvarēja četros no astoņiem iemetieniem un laukumā pavadīja 18:39 minūtes.

"Torpedo" labā vārtus guva arī Vladimirs Galuzins, bet pēcspēles metienos savai komandai uzvaru nodrošināja Deniss Paršins. "Severstaļ" labā ar precīziem metieniem izcēlās Aleksandrs Ščerbina, Pāvels Černovs un Aleksandrs Jevsejenkovs.

Mārtiņš Karsumš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Maskavas "Dinamo" ar 5:2 uzvarēt Artūra Kuldas pārstāvēto Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Karsums rezultatīvi piespēlēja savas komandas piekto vārtu guvumā, kad precīzi meta Mihails Varnakovs. Karsuma kontā šajā sezonā ir 11 piespēles un divi vārtu guvumi. Latviešu uzbrucējs uz ledus bija 16 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā bloķēja arī vienu metienu.

Savukārt Kulda Pekinas komandā laukumā atradās 19 minūtes un 26 sekundes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un saņēma divas soda minūtes

Citā spēlē Arta Ābola trenētā Toljati "Lada" bez savainotā Kristapa Sotnieka ierindā ar 4:3 papildlaikā uzveica Astanas "Baris".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!