Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš bija priecīgs, ka viņam izdevās gūt vārtu pret savu iepriekšējo komandu – Maskavas "Dinamo", intervijā portālam "rsport.ru" sacīja pats spēlētājs.

Jau vēstīts, ka Daugaviņš svētdien guva vārtus un palīdzēja "Torpedo" komandai ar rezultātu 3:2 pagarinājumā pieveikt Maskavas "Dinamo" vienību.

"Šī bija principiāla spēle ne tikai man, bet visai komandai. Turnīra tabulā esam viena otrai blakus, un patīkami tas, ka palielinājām pārsvaru par vēl vienu punktu. Iemest vārtus savai bijušajai komandai ir patīkams bonuss," sacīja Daugaviņš. "Svarīga uzvara gan komandai, gan man. Šī ir labākais panākums šogad."

Daugaviņš arī izteica pateicību "Torpedo" galvenajam trenerim Pēterim Skudram, kurš viņu paņēma komandā, kad "Dinamo" sastāvā latvietim vairs neatradās vieta.

"Paldies Pēterim, kurs man devis šo iespēju. Viņš mani labi zina kā spēlētāju. Ceru, ka pierādīšu sevi katrā spēlē, lai viņš nebūtu vīlies par manis izvēlēšanos," sacīja latviešu uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!