Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš karjeru turpinās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Habarovskas "Amur", pirmdien paziņoja Krievijas komanda.

Cits KHL klubs Maskavas "Dinamo", ar kuru Daugaviņam bija līgums līdz sezonas beigām, otrdien nolēma Latvijas izlases kapteini ielikt atteikumu draftā. Tagad par hokejistu ieinteresējās Tālo Austrumu vienība, un abas puses ātri panākušas vienošanos. Daugaviņam tādējādi būs diezgan gara pārcelšanās, jo abas pilsētas šķir gandrīz 8500 kilometri.

"Pēc Mihela Miklika aiziešanas no komandas mums parādījās brīva leģionāra vieta, un nolēmām paņemt sastāvā Kasparu. Viņš ir pieredzējis hokejists, spēlē Latvijas izlasē. Līgums ar viņu ir līdz sezonas beigām," krievu mediji citā "Amur" ģenerāldirektoru Aleksandru Filipenko.

Maskavas "Dinamo", ko vada Harijs Vītoliņš un kurā spēlē Mārtiņš Karsums, vadība sezonas sākumā nebija apmierināta ar Daugaviņa sniegumu, tāpēc viņu ievietoja atteikumu draftā. Šajā sezonā Daugaviņš astoņās spēlēs guvis vienus vārtus un izdarījis trīs rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients mačos bijis "-5".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!