Foto: RIA Novosti/Scanpix

Maskavas "Dinamo" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pēc uzvaras pār Sanktpēterburgas SKA Kontinentālās hokeja līgas (KHL) konferences pusfināla otrajā spēlē atzina, ka mača galvenais varonis ir "Dinamo" vārtsargs Aleksandrs Lazušins, bet komandas spēli uzlabot palīdzēja izmaiņas virknējumos.

Kā zināms, sērijas otrajā spēlē "Dinamo" uzvarēja un izlīdzināja rezultātu sērijā, kas tagad ir 1-1. Ar gūtiem vārtiem šai mačā izcēlās arī Daugaviņš.

"Spēle bija interesanta," pēc spēles intervijā aģentūrai "R-Sport" atzina latviešu hokejists. "Pēc pirmā mača izdarījām secinājumus, ka jāspēlē visas 60 minūtes, jārāda spēka spēle, jāķersta pretinieks. Brīžiem mēs "pazaudējāmies", bet vārtsargs "izvilka". Viņš ir šīs spēle pirmā zvaigzne!"

Hokejists norāda, ka uzlabot spēli palīdzēja arī galvenā trenera Harija Vītoliņa lēmums mainīt spēlētāju virknējumus. "Labi, ka mūsu maiņā atgriezies Nikolajs Žerdevs," saka Daugaviņš. "Samainījām spēlētāju maiņas un viss "aizgāja", kā vajag. Galvenais, ka mēs izcīnījām uzvaru."

Latvijas izlases uzbrucējs uzskata, ka Maskavas "Dinamo" savu spēli vēl var uzlabot. "SKA spēles stils, salīdzinot ar regulāro čempionātu, ir mainījies," norāda Daugaviņš. "Tas ir normāli, visas komandas maina spēles stilu, jo kļūdas cena ir pārāk augsta. Domāju, mēs varam spēlēt vēl labāk. Sērija būs smaga, jo abas komandas ir labas. Sērijas rezultāts 1-1 pēc izbraukuma - tas ir labs rezultāts, taču neko nenozīmē, jo sērija turpinās."

Nākamā "play-off" spēle notiks 15.martā Maskavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!