Foto: F64

Ir jālepojas, ja tiek uzvarēta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šī brīža labākā komanda Maskavas CSKA, pēc piektdienas mača pauda Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rindās spēlējošais latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Kā zināms, piektdien "Torpedo", ko trenē Latvijas speciālists Pēteris Skudra, viesos ar 4:1 (2:0, 0:0, 2:1) pārspēja līgas līdervienību Maskavas CSKA.

"Patīkami uzvarēt līgas līdervienību. Kad spēlēju ASV, mans treneris teica, ka jālepojas ar šādām uzvarām, kamēr vēl neesi aizgājis gulēt, jo nākamajā dienā jau jāsāk gatavoties nākamajam mačam," portālā "sovsport.ru" citēts hokejists.

Aizvadītais mačs Daugaviņam iesākās neveiksmīgi, jo pirmā perioda otrajā pusē rupji pret viņu nospēlēja maskavietis Grigorijs Paņkins, kā dēļ latvietis ar savainotu ceļgalu bija spiests doties uz ģērbtuvēm.

Tomēr nedaudz vēlāk uzbrucējs atgriezās laukumā, turklāt trešajā periodā pat guva vārtus, panākot 3:0. Līdz mača beigām CSKA vienus vārtus atguva, tomēr pēdējā minūtē viesi ripu raidīja jau tukšos Maskavas vienības vārtos.

"Nedomāju, ka guvām pārliecinošu uzvaru. Pret CSKA spēlējām cieši, centāmies darboties kā "otrais numurs"," norādīja latvietis. "Mazliet centāmies kopēt Maskavas kluba spēli - spēlēt agresīvi un tuvu pretiniekiem, kā arī censties ātri izvadīt ripu no savas aizsardzības zonas. Kā teica Skudra, iesitām vajadzīgajos momentos, līdz ar to viss pavērsās mums par labu."

"Torpedo" komandai šī bija jau trešā uzvara pēc kārtas, savukārt CSKA cieta otro zaudējumu pēdējos divos mačos.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā līdere ar 37 punktiem 19 spēlēs ir CSKA. Savukārt "Torpedo" ar 34 punktiem 19 dueļos ieņem piekto pozīciju.

Tikmēr līgā spēlējošā Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" ar iekrātiem 24 punktiem 19 mačos ieņem 11.vietu.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!