Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ir priecīgs, ka viņa komandas biedrs un tautietis Mārtiņš Karsums beidzot pārvarējis savu "sauso" sēriju un guvis pirmos vārtus šajā sezonā.

Atgādinām, ka Karsuma un Daugaviņa gūtie vārti palīdzēja Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Dinamo" komandai ar rezultātu 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) savā laukumā pieveikt Čeļabinskas "Traktor" spēlētājus. Karsumam šie bija pirmie vārti sezonā.

"Protams, ka esmu priecīgs par Karsumu, viņš arī pagājušās sezonas sākumā nespēja gūt vārtus. Mentāli tas ir smagi, kad nespēj ilgu laiku gūt vārtus. Pirmais "gols" ir ļoti svarīgs, lai atraisītos spēle. Karsumam bija daudz momentu, beidzot iemeta. Tagad ceru, ka viņš gūs vārtus katrā spēlē," portālā "rsport.ru" citēts Daugaviņš.

"Vai esmu apmierināts ar savu spēli? Kājas skrēja, bet rokas nedarbojās. Nespēju pienācīgi uzņemt ripu, nespēju arī piespēlēt. Rokas drebēja, iespējams, ka pirms spēles izdzēru pārāk daudz kafijas," turpināja Daugaviņš.

Mārtiņa Karsuma gūtie vārti

Kaspara Daugaviņa gūtie vārti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!