Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc trijām brīvdienām Rīgas "Dinamo" atsākuši treniņus, gatavojoties nākamajam Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) posmam, kas atsāksies 22. decembrī ar spēli pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo".

Pirmajā treniņā gan nepiedalījās galvenais treneris Jūliuss Šuplers un vārtsargs Mikaēls Telkvists, kuri Rīgā atgriežas tikai piektdien, bet komandai jau pievienojās slovāku uzbrucējs Roberts Petrovickis.

Uz ledus neizgāja arī savainotie Sandis Ozoliņš un Kriss Holts, kurš aktīvi trenējās trenažieru zālē. Pamēģināja slidot no vēdera muskuļa sastiepuma atlabstošais Lauris Dārziņš, taču jau pēc neilga brīža viņš atstāja ledu. Uzbrucējs Marks Hartigans jau trenējās uz ledus, tomēr vēl nav pilnībā atguvis savu labāko sportisko formu, tādēļ treneri ļāva viņam trenēties pēc atsevišķas programmas.

Jūliusa Šuplera palīgu Arta Ābola un Viktora Ignatjeva vadībā komanda aizvadīja intensīvu pusotru stundu ilgu treniņu. Tā kā uz ledus nebija neviena no pamatvārtsargiem, vārtus sargāja Edgars Lūsiņš un HK "Rīga" vārtsargs Toms Broks.

Laukuma spēlētāji slidoja šādos virknējumos – sarkanajos kreklos Vitālijs Karamnovs - Jānis Sprukts - Miķelis Rēdlihs, Jēkabs Rēdlihs, Krišjānis Rēdlihs; melnajos kreklos Aleknsadrs Ņiživijs - Roberts Petrovickis - Tomašs Surovijs, Oskars Cibuļskis, Guntis Galviņš; zilajos kreklos Mārtiņš Karsums, Marks Hartigans (treniņa gaitā aizstāja Andris Džeriņš), Ģirts Ankipāns, Arvīds Reķis, Kristaps Sotnieks; dzeltenajos kreklos Roberts Bukarts - Andris Džeriņš - Broks Troters, Jānis Andersons, Rodrigo Laviņš; zaļajos kreklos - Gints Meija, Ainārs Podziņš, Raimonds Vilkoits.

Rīgas "Dinamo" 22. decembrī "Arēnā Rīga" ar spēli pret Maskavas "Dinamo" uzsāks četru mājas spēļu sēriju, bet līdz tam komanda intensīvi trenēsies Piņķos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!