Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas „Dinamo” apendicīta operācijas dēļ trīs nedēļas nepalīdzēs aizsargs Jānis Andersons, informē kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Vēl sestdien Andersons palīdzēja Latvijas izlasei „Euro Ice Hockey Challenge” (EIHC) turnīrā izcīnīt trešo vietu. Tikmēr šajā KHL sezonā viņš laukumā izgājis divās spēlēs, rezultativitātes punktus negūstot, nopelnot lietderības koeficentu -1 un vidēji laukumā pavadot 7:55 minūtes.

Pirmdien Rīgas „Dinamo” atsāka treniņus pēc KHL februāra pārtraukuma un ar komandu pēc rokas savainojuma sadziedēšanas trenēties sāka uzbrucējs Andris Džeriņš, kurš nevarēja spēlēt kopš oktobra.

Savukārt jaunie uzbrucēji Māris Bičevskis un Ainārs Podziņš ar „Dinamo” jauniešu komandu „Rīga” devušies Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) četru spēļu izbraukuma tūrē, lai palīdzētu vienībai nostiprināties MHL izslēgšanas spēļu zonā.

Uz ledus pirmdien treneru rīcībā bija – vārtsargi Kriss Holts un Māris Jučers, aizsargi Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Sandis Ozoliņš, Jēkabs Rēdlihs, Arvīds Reķis, Kristaps Sotnieks un Oskars Cibuļskis, kā arī uzbrucēji Mārtiņš Karsums, Jānis Sprukts, Miķelis Rēdlihs, Aleksandrs Ņiživijs, Frederiks Vargs, Mārtiņš Cipulis, Marcels Hosa, Niklass Luceniuss, Ģirts Ankipāns, Roberts Bukarts, Džeimijs Lundmarks, Gints Meija, Džeriņš un Juris Štāls.

Rīgas „Dinamo” šīs sezonas KHL regulārajā čempionātā vēl jāaizvada sešas spēles, kurās izšķirsies vienības pozīcija kopvērtējumā. Otrdien rīdzinieki dosies divu maču izbraukumā, kurā trešdien spēkosies ar Rietumu konferences līderiem Sanktpēterburgas SKA, bet piektdien Maskavā būs jāsacenšas ar tiešajiem konkurentiem cīņā par vietu Gagarina kausa turnīrā - „Spartak” hokejistiem.

Uzreiz pēc izbraukuma Rīgas komandai sāksies četru maču mājas sērija. Vispirms 19. februārī „Arēnā Rīga” „Dinamo” hokejisti uzņems Mitišču „Atlant”, bet pēc tam savā laukumā tiksies ar trim ģeogrāfiski vistālākajām komandām – 22. februārī ar Novosibirskas „Sibirj”, 24. februārī ar Novokuzņeckas Metallurg” un 26. februārī ar Habarovskas „Amur”.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 68 punktiem 48 spēlēs ir septītajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!