Foto: LETA

Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" katrs izcīnīties punkts Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā ir ļoti svarīgs, tomēr mačā pret Čerepovecas "Severstaļ" rīdziniekiem vajadzēja nospēlēt labāk, uzskata uzbrucējs Kevins Klārks.

Rīgas "Dinamo" svētdien sezonas otrajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās Čerepovecas "Severstaļ".

"Domāju, ka mūsu vairākuma vienība varēja nospēlēt labāk. Īpaši trešās trešdaļas sākumā, kad mums bija piecu minūšu vairākums. Šī spēle bija labs atgādinājums, ka ir jāciena jebkurš pretinieks. Šajā līgā ir ļoti daudz līdzvērtīgas komandas un katram izcīnītajam punktam ir liela nozīme. Šodien mēs punktu zaudējām," Klārka teiktais citēts Rīgas "Dinamo" mājaslapā internetā.

Klārks otrajā periodā sāka Rīgas "Dinamo" atspēlēšanos no rezultāta 0:2. Viņš ļoti precīzu metienu izdarīja pretuzbrukumā. "Vienkārši metu aizsarga aizsegā, lai vārtsargs nespētu laicīgi reaģēt," savu vārtu guvumu skaidroja Klārks. "Man patīk spēlēt papildlaikā. Ir iespējas gūt vārtus. Protams, būtu patīkamāk, ja visu nokārtotu jau pamatlaikā."

Klārks bija apņēmības pilns nākamajā spēlē otrdien paņemt punktus pret Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!