Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" plāno rakstīt protestu par tiesāšanu pēdējā spēlē pret Mitišču "Atlant", pirmdien vēsta laikraksts "Diena".

Atgādinām, ka sestdien "Dinamo" gada pirmās izbraukuma sērijas pēdējā spēlē ar 3:4 zaudēja Mitišču "Atlant".

Rīdziniekiem šajā spēlē bija 80 soda minūtes, bet lielāko daļu – 60 minūtes - par nedisciplinētību saņēma Jānis Sprukts un Lauris Dārziņš. Otra perioda beigās līdz mača beigām tika noraidīts Jānis Sprukts, kurš par to vēl neapmierinātību pauda ejā uz ģērbtuvēm. Pēc "Atlant" uzvaras vārtu gūšanas neapmierinātību ar tiesneša darbību aktīvi pauda Mārtiņš Karsums, bet disciplināro sodu saņēma Lauris Dārziņš, kurš pēc spēles par nedisciplinētību saņēma vēl 10+20 soda minūtes.

"Noteikti rakstīsim protestu. Vienu reizi to jau izdarījām, kad mums neieskaitīja vārtu guvumu, un, kā zināt, to tiesnesi diskvalificēja līdz sezonas beigām," teica "Dinamo Rīga" galvenais akcionārs Juris Savickis.

Jau ziņots, Rīgas "Dinamo" decembrī iesniedza oficiālu protestu par epizodi 12. decembra KHL regulārā čempionāta spēlē Kazaņā starp vietējo "Ak Bars" un Rīgas "Dinamo" komandām, kad spēles 57. minūtē netika ieskaitīts vārtu guvums "Dinamo" labā. Vēlāk KHL atzina, ka spēles video atkārtojumu tiesnesis ir pieļāvis kļūdu un līdz sezonas beigām diskvalificēja šo soģi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!