Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Čehovas "Vitjazj" galvenais treneris Andrejs Nazarovs savas diskvalifikācijas laikā rīkojumus spēlētājiem dos no tribīnēm, speciālists citēts portālā "allhockey.ru".

"Atceros pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas pusfināla spēli starp Madrides "Real" un "Barcelona" komandām. "Real" treneris Žozē Mourinju par tiesnešu kritizēšanu saņēma diskvalifikāciju un vadīja spēli no skatītāju tribīnēm," stāstīja Nazarovs. "Vakar ar saviem asistentiem Igoru Kaļaņinu un Andreju Kazirevu izlēmām, ka izmantosim šo pieredzi.

"Spēles laikā ar treneriem sazināšos ar tehnoloģiju palīdzību," viņš skaidroja.

Atgādinām, ka 6.novembrī ar skandālu noslēdzās spēle Minskā starp vietējo "Dinamo" un līgas "kaušļu komandu" "Vitjazj", kurā ar 3:2 pārāki bija minskieši. Uzvaras vārtus Minskas "Dinamo" guva pēdējā minūtē, pēc kā arī sākās rupjības laukumā. 15 sekundes pirms pamatlaika beigām kautiņu izraisīja "Vitjaz" hokejists Aleksandrs Sazonovs, tomēr arī pēc tam viesi nenomierinājās un vēl pēc astoņām sekundēm konfliktā ar līdzjutējiem iesaistījās Nazarovs, kurš kopā ar spēlētājiem Mihailu Aņisinu un Artemiju Panarinu sāka ar nūjām bakstīt tribīnēs esošos līdzjutējus, kuri brīdi iepriekš bija apmētājuši viesu soliņu. Nazarovs pēc incidenta tika padzīts no "Vitjazj" soliņa, bet, ejot projām, bijušais hokejists Minskas līdzjutējiem vēl veltīja rupju žestu.

KHL Disciplinārā komisija Nazarovam par konfliktu ar līdzjutējiem piespriesta divu spēļu diskvalifikācija un naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!