Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Doņeckas "Donbass", kuru pārstāv Latvijas aizsargs Oskars Bārtulis, visas savas Gagarina kausa spēles Ukrainā valdošo nemieru dēļ var nākties aizvadīt pretinieku komandas laukumā, krievu medijiem pastāstīja KHL viceprezidents Vladimirs Šalajevs.

Atgādinām, ka Ukrainā joprojām saspringta politiskā situācija, kas ietekmē arī sporta sacensību norisi. Šajā valstī pārceltas jau vairākas basketbola čempionāta spēles, bet nemieri var ietekmēt arī "Donbass" komandu.

"Mēs rūpīgi sekojam situācijai šīs divas nedēļas un visu laiku sazināmies ar "Donbass" vadību un kluba īpašnieku. Viņi mūs pārliecināja, ka viss ir kārtībā un nekādas briesmas nedraud. Tāpat Doņeckā notiks futbola spēle, kuru UEFA inspektori neatcēla," skaidroja Šalajevs.

"Mums ir arī plāns B. Ja "Donbass" nevarēs mājas spēles aizvadīt savā laukumā, tad visus mačus Doņeckas komanda aizvadīs pretinieku laukumā. Piemēram, ja pretinieks būs Maskavas CSKA, tad visas spēles notiks Maskavā, bet pretinieks būs Rīgas "Dinamo", tad spēles notiks Rīgā," turpināja KHL viceprezidents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!