Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Edgars Kulda piedzīvotā zaudējuma pēcspēles metienos atzina, ka komandas sniegums nav tik slikts, bet treniņos vairāk vajag trenēties izpildīt "bullīšus".

Rīgas "Dinamo" trešdien pēcspēles metienos ar 1:2 zaudēja Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna vadītajam Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas spēlēja bez diskvalificētā latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa. Kuldam šī bija pirmā spēle kopš 13. septembra un kautiņā ar Kasparu Saulieti gūtās rokas traumas sadziedēšanas.

"Spēle tiešām bija laba. Pēdējās spēlēs esam parādījuši ļoti saturīgu sniegumu. Žēl, ka netikām pie uzvaras. Ļoti slikti izvērtās trešā perioda sākums. Mēs nedrīkstējām tik ātri zaudēt vārtus. Prieks, ka nepadevāmies un turpinājām spēlēt. Bullīši.. tie jātrenē," Latvijas kluba mājaslapā internetā citēts Kulda.

Kulda atzina, ka kautiņā ar Saulieti gūtā savainojuma sekas nav jūtamas, tomēr spēlē pirmajās maiņās nedaudz nervozējis, bet pēc tam "iegājis spēles ritmā".

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs piektdien, kad "Arēnā Rīga" tiksies ar "Soči" vienību. "Nav daudz, ko domāt. Šeit ir jāuzvar," bilst Kulda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!