Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" visi četri maiņu virknējumu nospēlēja augstā līmenī, kas ļāva sagraut Novokuzņeckas "Metallurg", uzskata uzbrucējs Edgars Kulda.

Jau vēstīts, ka piektdien Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar rezultātu 6:0 sagrāva Novokuzņeckas "Metallurg", izcīnot pārliecinošāko uzvaru sezonā.

"Bija laba spēle. Visas četras maiņas nospēlēja līmenī, liekas arī katra maiņa guva pa vārtiem. Jau ar spēles sākumu pildījām trenera norādījumus, un spēle izdevās. Labi, ka pirmie guvām vārtus. Janka (Jānis Kalniņš) vārtos labi nostāvēja, kas vienmēr dod pārliecību," Rīgas "Dinamo" preses dienestam teica Kulda.

Pats Kulda izcēlās ar sestajiem vārtiem šajā spēlē, un viņš uzteica maiņas biedru Georga Golovkova un Nikolaja Jeļisejeva paveikto, kas palīdzēja viņam nonākt labā metienu pozīcijā: "Partneri izdarīja lielāko daļu darba. Golovkovs teicami nostrādāja "forčekā", bet Jeļisejevs uz sevi "uzvilka" aizsargus, kas man deva pietiekami daudz brīvības."

Rīgas "Dinamo" jaunpienācējs Golovkovs jau otro spēli spēlēja kopā ar Kuldu, kurš slavēja jauno komandas biedrus.

"Viņš ir ļoti labs spēlētājs. Protams, ir jūtams, ka ilgi nav spēlējis. Tā trauma, kas viņam bija, ir ļoti nopietna. Bet ir labi, ar katru spēli jau būs ar vien labāk. Šodien arī izkāvās, parādīja raksturu. Ļoti labs spēlētājs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!