Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" šonedēļ Valmierā turpināja gatavošanos KHL jubilejas, desmitajai sezonai.

Rīdzinieki Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā šobrīd aizvada astoņu dienu treniņnometni. Valmierā trenējas 35 hokejisti, kuri aizvada intensīvus treniņus gan uz ledus, gan trenažieru zālē, gan arī sporta zālē.

Treniņnometnē Valmierā galvenā trenera Sanda Ozoliņa un viņa palīgu Rodrigo Laviņa, Aleksandra Ņiživija, Jura Klodāna un Raivja Miezāna rīcībā ir hokejisti gan ar pilnvērtīgiem līgumiem, gan arī pārbaudes laika līgumiem. Ar pilnvērtīgiem līgumiem ir - vārtsargi Jānis Kalniņš un Džastins Pīterss; aizsargi Uvis Balinskis, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karls Stolerijs un Kristaps Zīle; uzbrucēji Māris Bičevskis, Kirils Galoha, Koltons Giliss, Georgs Golovkovs, Miks Indrašis, Nikolajs Jeļisejevs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Lukass Lesio, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Gunārs Skvorcovs. Savukārt ar pārbaudes laika līgumiem - aizsargi Nerijus Ališausks, Ralfs Freibergs, Rolands Gritāns un Ēriks Ševčenko; uzbrucēji – Oskars Batņa, Ņikita Jevpalovs, Martins Lavrovs un Juliāns Misjus. Savukārt no HK "Rīga" komandas šobrīd ir piesaistīti vārtsargs Antons Naumovs, aizsargs Renārs Kārkls un uzbrucējs Emīls Ģēģeris.

Rīgas "Dinamo", gatavojoties 2017./2018. gada KHL sezonai, piedalīsies trijos pārbaudes turnīros – Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, Vācijas pilsētā Kaselē un "Arēnā Rīga", kopumā sagatavošanās ciklā aizvadot 10 pārbaudes mačus.

Pirmssezonas pārbaudes spēles (Latvijas laiks):
Starptautiskais hokeja turnīrs "Minskas Kauss":
26. jūlijs, plkst. 15:00, Minska, LOKOMOTIV - DINAMO RĪGA;
28. jūlijs, plkst. 15:00, Minska, JUGRA - DINAMO RĪGA;
29. jūlijs, plkst. __:__, Minska, Spēle par vietu.

Starptautiskais hokeja turnīrs "WINGAS Kauss":
8. augusts, plkst. 16:00, Kassel (Vācija), SLOVAN - DINAMO RĪGA;
9. augusts, plkst. 16:00, Kassel (Vācija), VITJAZ - DINAMO RĪGA;
10. augusts, plkst. 19:00, Kassel (Vācija), EC KASSEL HUSKIES - DINAMO RĪGA.

Latvijas Dzelzceļa kauss 2017:
13. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, DINAMO RĪGA – DINAMO Minska;
14. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, DINAMO RĪGA – AK BARS;
16. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, DINAMO RĪGA – LOKOMOTIV;
17. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, spēle par vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!