Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Tīdžejs Galjardi pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles pret Sanktpēterburgas SKA atzina, ka vienību pievīluši daudzie noraidījumi un spēle uzbrukumā.

Kā ziņojām, spēlē pret pašreizējiem Gagarina kausa īpašniekiem Rīgas "Dinamo" nopelnīja 20 soda minūtes un piekāpās ar rezultātu 1:3 (0:1, 1:1, 0:1).

"Ir grūti tikt pie uzvaras, ja trešdaļu spēles esi mazākumā," kluba mājas lapā citēts Galjardi. "Vārtsargs spēlēja lieliski, bet mēs uzbrukumā savu darbu nepaveicām. Mazākumā spēlējām labi, bijām labi sagatavojušies. Ir nomācoša sajūta, ja kārtējo reizi gūsti tikai vienus vārtus."

"Jā, pēc rezultāta varbūt tā neizskatās, bet ar katru maču mēs savu sniegumu uzlabojam," piebilda uzbrucējs. "Šodien spēlējām pret čempioniem un parādījām labu sniegumu, bet ar vieniem gūtiem vārtiem ir par maz. Momentu realizācija ir tas, pie kā jāstrādā. Sezonā ir 56 spēles. Būs brīži, kad esi augšā, bet arī šādi, kad cīnies. Tas ir jāpārvar."

Noslēdzošo mājas sērijas spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs piektdien pret Astanas "Baris", ar kuru notiks jau otrā savstarpējā spēle. Pirmajā mačā Astanā uzvarēja rīdzinieki, bet Galjardi Rīgā sagaida sīvu cīņu.

"Piektdien nebūs viegli," viņš saka. "Mēs viņus apspēlējām izbraukumā, bet pēc tam viņi ir tikuši pie uzvarām. Viņu labākais virknējums gūst vārtus, bet mums ir jābūt gataviem. Mājās ir jātiek pie uzvaras!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!