Savus pirmos vārtus un reizē pirmo rezultativitātes punktu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Hantimansijskas "Jugra" sastāvā trešdien iekrāja latviešu aizsargs Guntis Galviņš.

Trešdienas spēlē "Jugra" ar rezultātu 3:5 (1:2, 1:3, 1:0) viesos zaudēja Baltkrievijas klubam Minskas "Dinamo", ciešot piekto neveiksmi pēdējās septiņās cīņās.

Galviņš guva savas komandas pirmos vārtus, kad spēles 13.minūtē izcēlās vairākumā ar ļoti spēcīgu metienu vārtu tālajā augšējā stūrī, panākot rezultātu 1:2.

Latvietis cīņu aizvadīja savas komandas pirmajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 15 minūtes un 48 sekundes. Viņa kontā divi metieni pa vārtiem.

Ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli "Jugra" rindās izcēlās Džefs Plets.

Galviņš desmit šīs sezonas spēlēs ticis pie vieniem gūtiem vārtiem.

Citā spēlē pie savas trešās uzvaras pēc kārtas tika latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ukrainas komanda Doņeckas "Donbass", kas savā laukumā ar 4:2 (0:1, 3:1, 1:0) pārspēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" hokejistus.

Bārtulis maču aizvadīja savas komandas otrajā maiņā. Viņš laukumā pavadīja 20 minūtes un 46 sekundes, kas bija piektais lielākais spēles laiks vienībā, atzīmējoties ar vienu metienu pa vārtiem.

Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā "Donbass" ar 22 punktiem 12 mačos atrodas trešajā vietā, uz ceturto vietu ar 21 punktu atvirzot Latvijas klubu Rīgas "Dinamo". Tikmēr "Jugra" ar 15 punktiem 11 mačos ir septītie Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!