Foto: Itar-Tass/Scanpix
Maskavas "Dinamo" kanādiešu vārtsargs Maikls Gārnets pēc zaudējuma Rīgas "Dinamo" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" turnīra pirmās kārtas pirmajā spēlē atzina, ka viņa komanda dominējusi šai mačā, taču nav varējusi gūt vārtus.

"Viņi neatstāj pretiniekam nedz brīvas zonas, nedz laiku lēmuma pieņemšanai," tā "Sport Ekspress" Rīgas komandu raksturoja vārtsargs. "Man šī spēle nebija pārāk noslogota, jo pa maniem vārtiem netika izdarīts nemaz tik daudz metienu. Tā kā jūtos normāli."

Gārnets uzteica arī savu kolēģi Rīgas "Dinamo" vārtos Mikaēlu Telkvistu: "Viņš darbojās teicami, vairākkārt glāba savu komandu. Mēs dominējām lielāko daļu spēles, taču nespējām gūt vārtus."

Jautāts, kas būtu nepieciešams, lai uzvarētu Maskavas komandai tik neērto pretinieku, Gārnets atbildēja: "Mūsu spēles ar viņiem ir ļoti līdzīgas. Nedomāju, ka rīdzinieki mūs var vēl ar kaut ko pārsteigt."

Jau ziņojām, ka Rīgas "Dinamo" KHL "play-off" pirmās kārtas pirmajā spēlē Maskavā ar 2:1 papildlaikā uzvarēja vietējo "Dinamo". Ceturtdien abas komandas tiksies otrreiz, bet nedēļas nogalē divas spēles notiks Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!