Foto: DELFI

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) turnīra iepriekšējās nedēļas labākajiem spēlētājiem pirmdien nosaukti vārtsargs Andrejs Gavrilovs, aizsargs Derons Kvints un uzbrucējs Stefāns da Kosta.

"Soči" komandu pārstāvošais Gavrilovs pagājušajā nedēļā trijos mačos palīdzēja savai komandai gūt divas uzvaras, bet reizi piekāpties pēcspēles metienu sērijā. Viņš vidēji ielaida vien 0,96 ripas, atvairot 96,9% metienu.

Tikmēr starp aizsargiem par labāko nosaukts Čeļabinskas "Traktor" komandu pārstāvošais amerikānis Kvints, kurš trijos mačos izcēlās ne tikai ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet arī pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Savukārt francūzis da Kosta, kurš pārstāv regulārajā sezonā pirmo vietu nodrošinājušo Maskavas CSKA komandu, kā labākais uzbrucējs iepriekšējā nedēļā pamanījās četrās spēlēs gūt piecus vārtus un izpildīt piecas rezultatīvas piespēles.

Par nedēļas labāko jauno spēlētāju nosaukts cits CSKA uzbrucējs Maksims Mamins, kurš divos mačos laukumā vidēji pavadīja septiņas minūtes un 41 sekundi, bet guva divus vārtus un izpildīja divas rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!