Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Koltons Gilīss aizvadījis savu pirmo spēli pēc savainojuma izārstēšanas, un viņš vēl nav pilnībā atguvis spēļu garšu, sacīja pats hokejists.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" savu šīs sezonas tālāko izbraukumu iesāka ar zaudējumu Jaroslavļas "Lokomotiv". Gilīsam šī bija pirmā spēle kopš 4. decembra.

"Es jutos labi, bet ne lieliski. Būs vajadzīgs kāds laiks, lai varētu teikt, ka jūtos lieliski. Kopumā šis vakars man bija labs, jo beidzot tiku spēlēt, ko nevarēju darīt savainojuma dēļ. Ceru, ka rīt jutīšos labi. Man vienmēr ir tā, ka nākamajā dienā saprotu, kā reaģē ķermenis. Pagaidām viss ir kārtībā un ceru, ka tā būs arī rīt," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Gilīss.

Gilīss uzsvēra, ka "Dinamo" pret "Lokomotiv" neuzvarēja pietiekami daudz divcīņās, kas neļāva izturēt spiedienu mača izskaņā.

"Spēle jau nebija slikta. "Lokomotiv" ir ļoti laba komanda, ar lielisku spēli "forčekā", kas mums bieži sagādāja problēmas. Viņi ļoti gudri prot iemest ripu zonā, zinot, ka ripa nonāks pie sava spēlētāja, kurš to uztver labā ātrumā. Jāsaka, ka mēs neuzvarējām pietiekami daudz divcīņas. Arī pašam, pēc ilgāka laika, tiekot laukumā, neizdevās parādīt labāko sniegumu. Nākamajai jābūt labākai spēlei," turpināja uzbrucējs.

Gilīss izbraukuma sēriju uz Tālajiem Austrumiem uztver mierīgi, jo viņš tādējādi būs tuvāk savām mājām.

"Esmu no Vankūveras, mājas turpat – pāri okeānam, smejoties sacīja hokejists. "Būšu tuvāk laika zonai, kurā esmu dzīvojis. Šis noteikti būs interesants brauciens. Un nākamajās spēlēs jātiek pie punktiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!