Foto: F64
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Kari Heilika pēc pirmajām pārbaudes spēlēm atzinis, ka spēlētāju fiziskā forma pirms jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas sākuma esot laba, bet jāstrādā pie savstarpējās saspēles.

"Jā, vēl ir daudz kas jāuzlabo, bet fiziski puiši ir labā kondīcijā, man patīk kā viņi strādā," pirms pēdējās treniņnometnes dienas saka treneris. "Fiziskā forma nebūs problēma, ir jāattīsta spēle, jāslido ātrāk."

Analizējot otro pirmssezonas pārbaudes spēli pret "Vitjazj", Heikila atzina, ka rīdzinieki vāji aizvadījuši otro periodu, taču trešās trešdaļas rezultāts liecina, ka hokejisti spēj "savākties".

"Pirmā perioda sākums, iespējams, bija pārāk viegls. Pēc 5-6 minūtēm sākām zaudēt ātrumā, piespēles bija pārāk lēnas un otrajā periodā jau bija lielas problēmas, nekādu izredžu - pretinieki bija aktīvāki, sāka presingot," saka treneris. "Trešais periods atkal bija labs. Pārtraukumā parunājām ar komandu, savācāmies, puiši palīdzēja viens otram vairāk un rezultāts beigās bija labs. Ir labi uzvarēt trešajā periodā, kas norāda, ka enerģijas spēlētājiem pietiek."

"Spēli sākām pasīvi, jocīgi zaudējām [vārtus], un mūs derēja sapurināt - tas beidzās ar pieciem "goliem"," savu spēles redzējumu kluba televīzijas kanālā saka uzbrucējs Miks Indrašis. "Treniņnometnē ir citāda nekā iepriekšējos gados, bet viss ir kārtībā. Tikai "presīte" sāp, jo katru dienu taisām vēdera preses vingrinājumus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!