Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Kari Heikila ir apmierināts ar rezultātu ceturtdien notikušajā regulārā čempionāta mačā pret Omskas "Avangard", atklāja somu speciālists.

Kā zināms, "Dinamo" ceturtdien ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā viesos pārspēja "Avangard", pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

"Tā nebija pati labākā spēle mūsu komandas izpildījumā, jo īpaši pirmais periods. Ļoti slikts. Aizsardzība spēlēja labi, bet uzbrukums... Pieļāvām daudz kļūdu piespēlēs. Tomēr ar rezultātu esmu apmierināts. Pēc spēles pret Astanas "Baris" puiši nezaudēja pārliecību, lai gan trešajā periodā ielaida četrus vārtus. Tas ir ļoti smagi. Galvenais, ka šodien guvām divus punktus," krievu mediji citē Heikilu.

"Dinamo" komanda patlaban regulārajā čempionātā aizvadījusi 30 spēles, 20 no tām izbraukumā.

"Ļoti smagi. Mēs pastāvīgi esam izbraukumos. Grūti trenēties tādos apstākļos. Tomēr ne tikai mums ir tāda problēma," uzsvēra soms.

Ar 30 spēlēs izcīnītiem 36 punktiem Rīgas "Dinamo" atkal pakāpusies uz priekšpēdējo, 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par sešiem punktiem.

Savukārt "Avangard" ar 47 punktiem 30 dueļos ieņem ceturto pozīciju Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!