Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Kari Heikila pēc uzvaras pār Novokuzņeckas "Metallurg" atzinis, ka spēles likteni izšķīruši trešie vārti, ko guva Tims Sestito.

Kā ziņojām, uzsākot savu tālāko izbraukuma sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā, Rīgas "Dinamo" ar 4:1 pieveica Novokuzņeckas "Metallurg", pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

"Mēs zinājām, kā "Metallurg" spēlēja savā laukumā pret SKA un Maskavas "Spartak". Mums pretī bija ļoti laba komanda," rīdzinieku treneri citē portāls "sport-42.ru". "Izšķirošie šodien bija trešie vārti, un pēc tam jau mēs spēlējām "uz rezultātu"."

Savukārt "Metallurg" treneris Nikolajs Solovjovs vainu par zaudējumu uzņēmās uz sevi. "Vispirmām kārtām es pats esmu vainīgs pie šā rezultāta," viņš atzina pēc spēles. "Puišiem stāstīju, cik tehnisks ir pretinieks, daudzi Latvijas izlases spēlētāji ir meistari. Turklāt viņiem nebija spēļu pirms mums, atbrauca svaigāki. Iespējams, mūsu spēlētājiem pēc iepriekšējām uzvarām vajadzēja profesionālāk pieiet šai spēlei. Kaut kur laikam vēl valdīja eiforija. Pretinieki uzvarēja pelnīti."

Pēc šīs uzvaras Rīgas "Dinamo" KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pacēlušies uz piekto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!