Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzvara pār Sanktpēterburgas SKA komandu ir ļoti svarīga, lai atgūtu pārliecību, atzina galvenais treneris Kari Heilika.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" viesos ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēja pagājušās sezonas Gagarina kausa ieguvējus Sanktpēterburgas SKA.

"Mums pēdējā laikā klājās smagi. Mēs piedzīvojām zaudējumus ar vienas ripas deficītu. Iepriekšējos mačos mēs spēlējām normāli, taču rezultāta nebija. Bija problēmas ar vārtu gūšanu, nestrādāja vairākums un bija kļūdas. Mēs savācāmies un tagad esam apmierināti ar rezultātu. Protams, ka šī uzvara mums ir ļoti svarīga," Heikilas teiktais pēcspēles preses konferencē citēts SKA mājaslapā internetā.

Tikmēr Sanktpēterburgas SKA galvenais treneris Andrejs Nazarovs sacīja, ka šādas spēles ir ātri jāaizmirst un jāsāk gatavoties nākamajām cīņām. "Puiši cīnījās, metienu pa vārtiem bija daudz un vēlēšanās uzvarēt arī bija liela. Mēs ar treneru štābu izdarīsim visu, lai līdzjutējus turpmāk iepriecinātu," teica Nazarovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!